Totaal ontzorging van uw gebouwbeheersysteem (GBS)

Complete Ontzorging van het bewaken van het klimaat in uw gebouw

Als gebouwbeheerder wilt u niet iedere dag controleren of uw gebouw wel optimaal presteert. Dat het klimaat van uw gebouw erg belangrijk is voor de productiviteit en de gezondheid van uw werknemers hoeven wij u niet te vertellen. Het weer in Nederland is elke dag weer anders en verlangt flexibiliteit van uw installatie.

Hoe vaak komt het niet voor dat de nodige energiebesparingen minder opleveren dan verwacht, of dat het te koud of te warm is? Energiereductie zonder het verlies van comfort wordt steeds belangrijker! Echter, vaak worden prestatie-eisen niet behaalt of raakt na verloop van tijd een gehele installatie in onbalans door tussentijdse aanpassingen. In plaats van zelf te controleren in hoeverre alles zoals ontworpen functioneert zult u waarschijnlijk wachten op een klacht of merkbare afwijkingen waarna onderzoek en actie nodig zijn. Indien u toegang heeft tot uw gebouwbeheersysteem kunt u zelf kijken en zoeken naar afwijkingen en deze rapporteren naar uw installateur, of er wordt direct contact gezocht met de onderhoudspartij welke gaat zoeken naar de oorzaak en probeert deze weg te nemen. Echter er is tijdens de ontwerpfase niet gekozen voor een intelligente installatie waarbij zelf nog gezocht moet worden in hoeverre de installatie zoals afgesproken functioneert.

Een intelligente installatie verdient een hedendaagse aanpak. Door nauwgezet continu het functioneren van uw gehele installatie te controleren kunt u inzichtelijk krijgen wanneer afwijkingen uw aandacht waard zijn. Haalt uw installatie wel de normen zoals afgesproken? In hoeverre wordt er geanticipeerd op toekomstig onderhoud en bent u zo de klachten voor? U wilt enkel op de hoogte worden gesteld bij zaken die ertoe doen of zelfs compleet ontzorgt worden waarbij direct uw installateur op de hoogte gesteld wordt.

Door de werkwijze en analytische software waarmee Rensen Regeltechniek werkt kunt u bijgestaan worden tot het niveau dat u verlangt. Snel, gemakkelijk en overzichtelijk kunnen zaken als energiekosten, milieuaspecten en algehele levensduur van uw installatie inzichtelijk gemaakt worden. Gedetailleerde rapportages kunnen de aandachtsgebieden inzichtelijk maken en verstrekt worden naar alle relevante partijen. Wij garanderen vooraf een Return On Investment (ROI)  door verlaging van uw energiekosten. Maar de voordelen gaan verder tot onder andere vermindering van onderhoudskosten, verlenging van de levensduur van uw installatie, en dan spreken wij nog niet over een van de belangrijkste redenen: Het verbeteren van het klimaat voor uw werknemers wat de arbeidsproductiviteit ten goede komt en zorgt voor vermindering van het ziekteverzuim. Want dat is tenslotte waar uw klimaatinstallatie voor dient!

Rensen Regeltechniek biedt alle klanten volledige transparantie van analyses en is zodoende van mening dat volledige transparantie enkel gegeven kan worden bij complete onafhankelijkheid. Rensen Regeltechniek kan fabricaatonafhankelijk installaties monitoren waarbij de wensen en behoeften van de eindgebruiker centraal staan. Elk gebouw en klimaatinstallatie is anders en bij elk project wordt in overleg met de eindgebruiker volledig maatwerk geleverd. Het verzorgen van gedetailleerde (geautomatiseerde) rapportages en het bemiddelen tussen eindgebruiker en installateur behoren tot de mogelijkheden.

Voor een passend advies kunt u contact opnemen met onze heer Johan Verheijen, Technisch Accountmanager bij Rensen Regeltechniek B.V via 0413-85 01 10 of via j.verheijen@rensenregeltechniek.nl

Wij kijken met een andere bril naar uw installatie

merken-siemens.gif
priva-new.gif

Meer info

Over actuele lopende offertes? Mail met verkoop@rensen.nu of bel: