Voorop in duurzame Energie!

Rensen Regeltechniek is uw partner op het gebied van advies, klimaatcomfort en energiebeheer. Door gebruik te maken van geïntegreerde oplossingen in innovatieve producten en systemen, verbeteren we het comfort en zorgen voor een geoptimaliseerde energiehuishouding waardoor we de energiekosten verlagen voor zowel de E als de W installaties in elk type gebouw of complex. Grote voordelen voor u als klant zijn korte communicatielijnen, goede bereikbaarheid en het flexibel reageren op uw vraag. Wij analyseren, adviseren, ontwerpen, implementeren, garanderen, onderhouden en begeleiden. Hierin zijn wij vernieuwend in onze aanpak.

Wat doet Rensen Regeltechniek voor u:

 • Wij adviseren en signaleren besparingsmogelijkheden; 
 • Wij geven u concrete aanbevelingen om installatietechnische verbeteringen toe te passen; 
 • Wij berekenen de terugverdientermijn van uw investering; 
 • Wij spreken een gegarandeerde besparing met u af; 
 • Wij ontzorgen u in het realiseren hiervan. 


Heeft u nieuwbouw of verbouwplannen, of wilt u meer halen uit een bestaande installatie? Wellicht het comfort verhogen of het energieverbruik verlagen? Dit kan beginnen met het vaststellen van het huidige energieverbruik of van het bestaande energielabel. Daarna kunt u overgaan op monitoren, evalueren en ingrijpen. Wij spreken een gegarandeerde besparing met u af van uw energieverbruik voor uw project.

Wat doet Rensen Regeltechniek nog meer:

Wij nemen al deze taken, van plan tot oplevering, van u over en ontzorgen u hierin volledig. Samen met u vinden we binnen de gestelde kwaliteitseisen de optimale balans tussen investeringskosten en doelen. 

Ontwerp, installatie, integratie en onderhoud 

Wij ontwerpen, installeren, integreren en onderhouden systemen die uw gebouw comfortabel, energie-efficiënt en betrouwbaar maken. 

Rensen Regeltechniek ontzorgt! 

Wij zien dat klantgerichtheid werkt. De kern is om te komen tot een goede en bevredigende samenwerking. Hierin staat ontzorgen van de klant bij ons hoog in het vaandel. Onderscheidend werken is onze manier van werken.

Advies en ondersteuning

Wij adviseren en ondersteunen opdrachtgevers bij het uitvoeren van renovatieprojecten, nieuwbouwprojecten en installatieprestatie evaluaties op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen. Hierbij staat energie-efficiënt ontwerpen en ook uitvoeren van uw project met duurzame systemen en adviezen voorop. Total Cost of Ownership wordt hier zeker in meegenomen. 


Onze belangrijkste opdrachtgevers zijn gemeenten, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, assetmanagement, ondernemers en zorginstellingen.

Rensen Regeltechniek staat voor:

 • Energie-efficiënt advies; 
 • Duurzaam bouwen; 
 • Gedegen installatie advies; 
 • Maatwerkadvies; 
 • Gegarandeerde energiebesparing; 
 • Ontzorgen.
merken-siemens.gif
priva-new.gif

Meer info

Over actuele lopende offertes? Mail met verkoop@rensen.nu of bel: